Екс-шефот на УБК, Горан Митевски - Која е опасноста од параструктури? Кој ја контролира полицијата?

Автор: Александар Димитриевски | на 4.2017 | In depth

Се мобилизираат патриотски здруженија, објавува дел од домашниот печат. Една искра може да го запали Балканот, вели Никола Груевски за српски „Блиц“.

Кој си игра со оган?

Каква е опасноста од параструктури?

Кој ја контролира полицијата?

Александар Димитриевски разговараше со Горан Митевски, директор на УБК и на Бирото за јавна безбедност во МВР во времето на конфликтната 2001-ва.