Најава - 360 Степени сезона 5, бр. 09

пред 8 месеци | Најави

Вечерва (1.10.2018 г.) од 22:00 часот, во „360 Степени“ на ТВ Алсат:

-има ли контекст и бројки да се стигне до 2/3-мнозинство во парламентот за уставните измени;

-Брисел, Вашингтон и Берлин очекуваат усвојување на уставните измени;

-што ќе избере ВМРО-ДПМНЕ - поддршка на уставните амандмани или предвремени избори;

-на прославата на „бојкотирачите“ - гравче, еуфорија и кавги;

-во Грција со внимание се следат случувањата во Македонија - евентуални избори може да и купат време на владата Ципрас-Каменос;

-„Саботажа“