360 Степени сезона 5, бр. 08

Автор: Васко Попетревски | пред 7 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (28.9.2018 г.) - интервјуа со двајца наши сограѓани чија работа изврши големо влијание во две општества (македонското и индиското):

-авторот на апликацијата „Мој воздух“ (за прикажување на нивото на загаденост на воздухот), Горјан Јовановски, кој живее и работи во Холандија;

-ко-основачот на порталот "StayUncle" за резервација на хотелски соби за невенчани љубовни двојки во Индија, Блаже Аризанов, кој живее на релација с. Борисово (струмичко) - Њу Делхи (Индија).