Најава - 360 Степени сезона 5, бр. 08

пред 8 месеци | Најави

Вечерва (28.9.2018 г.) ВО НОВИОТ ТЕРМИН ОД 22:00 ЧАСОТ, во „360 Степени“ на ТВ Алсат - интервјуа со двајца наши сограѓани чија работа изврши големо влијание во две општества (македонското и индиското):

-авторот на апликацијата „Мој воздух“ (за прикажување на нивото на загаденост на воздухот), Горјан Јовановски, кој живее и работи во Холандија;

-ко-основачот на порталот "StayUncle" за резервација на хотелски соби за невенчани љубовни двојки во Индија, Блаже Аризанов, кој живее на релација с. Борисово (струмичко) - Њу Делхи (Индија).