„Заклучена“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 7 месеци | Саботажа

„Заклучена“ Саботажа, емитувана на 21 септември 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.