360 Степени сезона 5, бр. 06

Автор: Васко Попетревски | пред 7 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М (21.9.2018 г.) кратки интервјуа со:

-британскиот министер за Европа и Америка, Алан Данкан, во пресрет на референдумот;

-светскиот познатиот лингвист и македонист од САД, Виктор Фридман, за Договор од Преспа (дали го загрозува македонскиот јазик);

-министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, за тоа дали најавата за реформа на системот за социјална заштита (и зголемување на надоместоците) е предреферендумски поткуп на гласачите;

-„Саботажа“.