Најава - 360 Степени сезона 5, бр. 06

пред 5 месеци | Најави

Вечерва (21.9.2018 г.) ВО НОВИОТ ТЕРМИН ОД 22:00 ЧАСОТ, во „360 Степени“ на ТВ Алсат-М, кратки интервјуа со:

-британскиот министер за Европа и Америка, Алан Данкан, во пресрет на референдумот;

-светскиот познатиот лингвист и македонист од САД, Виктор Фридман, за Договор од Преспа (дали го загрозува македонскиот јазик);

-министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, за тоа дали најавата за реформа на системот за социјална заштита (и зголемување на надоместоците) е предреферендумски поткуп на гласачите;

-„Саботажа“.