Чиста Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 8 месеци | Саботажа

Погледнете ја „Чиста" Саботажа, емитувана на 10 април 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.