360 Степени сезона 5, бр. 03

Автор: Васко Попетревски | пред 8 месеци | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М (10.9.2018 г.):

-кога и власта и опозицијата не ја зборуваат вистината - анализа на елементите од Договорот од Преспа со кои најмногу се манипулира;

-Јосип Јуратовиќ (член на Бундестагот) за референдумот: Верувам во победа на патриотизмот над голиот национализам;

-Официјален Берлин е против промена (корекција) на границите на Балканот: тоа би било отворање на вратите на пеколот;

-Малта - нова топ имиграциска дестинација за македонските државјани;

-дали судовите се пред нова блокадата: владата ветила, но судските службеници досега не ги добиле закинатите 40% од плата;

-„Саботажа“