360 степени сезона 3, емисија 52

на 4.2017 | In depth

Во новото издание на 360 степени:

- Кој е Узбекистанецот од Прага кој плаќа лобисти во САД да пишуваат против СЈО?

- Двојазичност на дело. Во Гевгелија повеќе се зборува грчки отколку македонски. Кога е во прашање бизнис, нема прашања за идентитетот.

- Интервју со поранешниот директор во УБК, Горан Митевски за безбедносните предизвици и опасности и т.н. патриотски здруженија.

- Што е легална градба а што дивоградба во Центар по поништувањето урбанистички планови? Ќе се градат ли Панорамското тркало и улицата на кејот?

- Да се биде триатлонец не е лесно, а да се биде 14-годишен триатлонец од Радовиш е вистински предизвик. Каква е жртвата за да се стигне до еден пиедестал? Таткото дал отказ од работа, ја продал колата зел кредит. Зошто државата не инвестира во талентите?

- Нова Саботажа.