„Bullseye“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 8 месеци | Саботажа

„Bullseye“ Саботажа, емитувана на 07 септември 2018 година (пeток) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.