„Недовршена“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 11 месеци | Саботажа

„Недовршена“ Саботажа, емитувана на 02 јули 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.