„Демонска“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 5 месеци | Саботажа

„Демонска“ Саботажа, емитувана на 29 јуни 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.