360 Степени сезона 4, бр. 77

Автор: Васко Попетревски | пред 9 месеци | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М (29.6.2018 г.):

- јавување од Брисел: колку ќе трае зачленувањето во НАТО и има ли потенцијални пречки во пристапниот процес (освен целосна ратификација на договорот за името);

- дали ќе се менува законот за референдум и што ако опозицијата бојкотира - кратко интервју со вицепремиерката Радмила Шекеринска;

- дали законот за само 8 испитни центри за полагање возачки испит (по еден во секој сектор на МВР) стимулира креирање монополи или олигополи;

- нова „Саботажа“.