Најава - 360 Степени сезона 4, бр. 77

пред 8 месеци | Најави

Вечерва (29.6.2018 г.) од 22:30 часот во „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

-јавување од Брисел: колку ќе трае зачленувањето во НАТО и има ли потенцијални пречки во пристапниот процес (освен целосна ратификација на договорот за името);

-дали ќе се менува законот за референдум и што ако опозицијата бојкотира - кратко интервју со вицепремиерката Радмила Шекеринска;

-дали законот за само 8 испитни центри за полагање возачки испит (по еден во секој сектор на МВР) стимулира креирање монополи или олигополи;

-нова „Саботажа“.