„ИтарПејова“ Саботажа

пред 6 месеци | Саботажа

„ИтарПејова“ Саботажа, емитувана на 25 јуни 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.