Најава - 360 Степени сезона 4, бр. 76

пред 9 месеци | Најави

Вечерва (25.6.2018 г.) од 22:30 часот во „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

-јавување од Луксембург од дводневниот состанок на шефовите на дипломатиите на ЕУ: неколку опции на маса за Македонија;

-генералниот секретар на НАТО со повик до граѓаните да го поддржат договорот за името;

-пратеникот во грчкиот парламент од владејачката Сириза, Константинос Селцас, под опсервација на грчките медиуми откако во македонските беше претставен како „етнички Македонец“;

-зошто градоначалниците не се поажурни за ставање под контрола на урбанистичкиот хаос во Скопје;

-„Саботажа“.