360 Степени сезона 4, бр. 75

Автор: Васко Попетревски | пред 10 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М (22.06.2018 г.):

Дебата со универзитетскиот професор Сефер Тахири, комуникологот Петар Арсовски и првиот човек на Институтот за демократија, Марко Трошановски:

- каков референдум за името - обврзувачки или консултативен?

- како да се обезбеди успешност на референдумот со оглед на високиот цензус?

- дали се опција парламентарни избори во пакет и што ќе значат за СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ?

- Нова „Саботажа“