360 Степени сезона 4, бр. 73

Автор: Васко Попетревски | пред 11 месеци | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М (11.06.2018 г.):

- Деценискиот спор за името пред решение. Што е договорено? 

Македонија повторно ќе побара екстрадиција на бегалците Горан Грујевски и Никола Бошковски од Грција. Зошто Министерството за правда не одговорило за помилувањата од Иванов?

- 360 Степени во ноќни акции. Како функционира мерката за намалување на бројот на  пијани возачи?

- Нова „Саботажа“