360 Степени сезона 4, бр. 72

пред 12 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М (08.06.2018 г.):

-интервју со вицепремиерот Бујар Османи по неговата дводневна посета на Брисел - дали преговорите за името се поблиску до решение или до пропаѓање и како ќе постапат Франција и Холандија;

-интервју со поранешниот министер за финансии, Никола Поповски, за растот на БДП од само 0,1% во првиот квартал од 2018 г. - кои се причините и какви се перспективите;

-нова „Саботажа“.