Најава - 360 Степени сезона 4, бр. 72

пред 12 месеци | Најави

Вечерва (8.6.2018 г.) од 22:30 часот на ТВ Алсат-М:

-интервју со вицепремиерот Бујар Османи по неговата дводневна посета на Брисел - дали преговорите за името се поблиску до решение или до пропаѓање и како ќе постапат Франција и Холандија;

-интервју со поранешниот министер за финансии, Никола Поповски, за растот на БДП од само 0,1% во првиот квартал од 2018 г. - кои се причините и какви се перспективите;

-нова „Саботажа“.