Репортерски извештај: Како изгледаше митингот на ВМРО-ДПМНЕ од другата страна - меѓу поддржувачите

Автор: Зоран Јованоски | пред 12 месеци | In depth

Погледнете го репортерскиот извештај за викенд-протестот на ВМРО-ДПМНЕ, виден од друга перспектива.

Еве го она што се случи пред владата а немавте можност да го видите во сумираните новинарски извештаи во вестите.

За иконографијата, ставовите на присутните и нивните очекувања од Зоран Јовановски.