360 Степени сезона 4, бр. 71

Автор: Васко Попетревски | пред 12 месеци | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М (4.6.2018 г.):

- Протестот на ВМРО-ДПМНЕ виден од друга перспектива;

- Граѓански реакции за гасоводот на Водно, но и низ Скопје - се инсистира на промена на трасата;

- Одлуката на грчкиот врховен суд и судските процеси против помилуваните во Македонија - соочување на правните аргументи;

- Нова „Саботажа“.