Најава - 360 Степени сезона 4, бр. 71

пред 12 месеци | Најави

Вечерва (4.6.2018 г.) од 22:30 часот во „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

-протестот на ВМРО-ДПМНЕ виден од друга перспектива;

-граѓански реакции за гасоводот на Водно, но и низ Скопје - се инсистира на промена на трасата;

-одлуката на грчкиот врховен суд и судските процеси против помилуваните во Македонија - соочување на правните аргументи;

-„Саботажа“.