360 степени сезона 3, емисија 51

на 4.2017 | Дебати

Во новото издание на 360 степени:

- Интервју со Известувачот за Република Македонија во Европскиот парламент, Иво Вајгл

- Дебата со екс-пратеничката Ермира Мехмети и новинарот Љупчо Поповски

- Интервју со Зоран Нечев, постар истражувач и програмски координатор на Центарот за европска интеграција при Институт за демократија „Социетас Цивилис“ – Скопје

- Нова Саботажа.