360 Степени сезона 4, бр. 70

Автор: Васко Попетревски | пред 12 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М (01.06.2018 г.) – дебата со Гордан Георгиев - поранешен потпретседател на СДСМ, Љупчо Ристовски од Институт „Интегра“ и Артан Дика, поранешен потпретседател на НДП.

Тема на дебатата - една година влада.

- Нова Саботажа.