Најава - 360 Степени сезона 4, бр. 68

на 5.2018 | Најави

Вечерва, (21.05.2018) во 22:30, во „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

- Дали пакетот заснован на „Република Илинденска Македонија“ е потрошен;

- Во Грција - кампања против Илинденска Македонија, но и текстови и изјави на поддршка;

- Интервју со универзитетскиот професор од Грција и член на „Елиамеп“ Јанис Армаколас;

- Дебата со Оливера Трајковска и Сашо Клековски за иднината на процесот за името;

- Франција и Холандија воздржани за преговори на ЕУ со Македонија и со решен спор за името;

- „Саботажа“