360 Степени сезона 4, бр. 67

Автор: Васко Попетревски | на 5.2018 | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М (18.5.2018) - дебата со Бујар Османи, вицепремиер за европски прашања и Александар Николоски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ:

- за информациите за името дека „една опција е прифатлива за двете влади“,

- за исходот од самитот ЕУ - Западен Балкан во Софија,

- за перспективите на Македонија за започнување на преговорите со ЕУ и членство во НАТО...

- Нова „Саботажа“.