Дали Заев и Ципрас ќе си подадат рака и ќе објават договор за името во Софија?

пред 10 месеци | In depth

Оптимизам владее во пресрет на средбата на премиерите Зоран Заев и Алексис Ципрас оваа недела во Софија. Во студиото е Владимир Мирчески, кој ги следи преговорите за името.

Анализираме дали е можно премиерите Заев и Ципрас да си подадат рака и да објават договор за името во Софија и кои се контурите на решението.