360 Степени сезона 4, бр. 66

Автор: Васко Попетревски | пред 10 месеци | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М (14.5.2018):

- Заев воздржан пред средбата со Ципрас наспроти грчкото МНР: прашањата стигнаа до јадрото, време е да се разговараат на највисоко ниво;

- Суспензивното вето на Иванов и договорот за името - како ќе постапи шефот на државата;

- Во Македонија има државни институции со еден вработен кого го раководат 11 лица - директор и по 5-мина членови на управен и надзорен одбор;

- Нови поплаки од партиите за суспендираното државно финансирање - дали Државниот завод за ревизија го губи кредибилитетот;

- Нова „Саботажа“.