Фирма од оф-шор дестинација го копа македонското злато

пред 8 месеци | In depth

Освен за дилемите поврзани со еколошките последици, „360 степени“ направи проверка и за тоа кои се инвеститорите во потенцијалните рудници во гевгелиско. Едната фирма завршува во земја данчен рај - Девствени острови.

Повеќе од видеото.