Најава - 360 Степени сезона 4, бр. 66

на 5.2018 | Најави

Вечерва (14.5.2018 г.) од 22:30 часот во „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

-Заев воздржан пред средбата со Ципрас наспроти грчкото МНР: прашањата стигнаа до јадрото, време е да се разговараат на највисоко ниво;

-суспензивното вето на Иванов и договорот за името - како ќе постапи шефот на државата;

-во Македонија има државни институции со еден вработен кого го раководат 11 лица - директор и по 5-мина членови на управен и надзорен одбор;

-нови поплаки од партиите за суспендираното државно финансирање - дали Државниот завод за ревизија го губи кредибилитетот;

-„Саботажа“.