360 Степени сезона 4, бр. 65

Автор: Васко Попетревски | на 5.2018 | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М (11.5.2018 г.):

- дебата за реконструкцијата на владата, најавена на 22 февруари, која се уште се нема случено,

Гости - Висар Адеми, Џелал Незири и Љупчо Петковски.

- Нова „Саботажа“