Најава - 360 Степени сезона 4, бр. 65

на 5.2018 | Најави

Вечерва (11.5.2018 г.) од 22:30 часот во „360 Степени“ на ТВ Алсат-М - дебата за реконструкцијата на владата, најавена на 22 февруари, која се уште се нема случено, со: Висар Адеми, Џелал Незири и Љупчо Петковски.