„Исплевена“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 5.2018 | Саботажа

„Исплевена“ Саботажа, емитувана на 07 мај 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.