360 Степени сезона 4, бр. 64

Автор: Васко Попетревски | пред 12 месеци | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

- Запрено редовното државно финансирање за 26 политички партии, меѓу кои и од власта;

- Власта ја придоби опозиција, но ги губи судиите;

- ПЕТ-центарот, најавуван како најсовремен од Виена до Атина, работи со минимален капацитет;

- Вклучувањето и исклучувањето кај новиот автопат и понатаму ги збунува возачите;

- Нова „Саботажа“.