Најава - 360 Степени сезона 4, бр. 64

на 5.2018 | Најави

Вечерва (7.5.2018 г.) од 22:30 часот во „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

-запрено редовното државно финансирање за 26 политички партии, меѓу кои и од власта;

-власта ја придоби опозиција, но ги губи судиите;

-ПЕТ-центарот, најавуван како најсовремен од Виена до Атина, работи со минимален капацитет;

-вклучувањето и исклучувањето кај новиот автопат и понатаму ги збунува возачите;

-„Саботажа“.