Поповски за блокадата на Собранието: Изигран е Уставот, конституирањето може да трае до бескрај

Автор: Петар Клинчарски | на 4.2017 | Дебати

Конститутивната седница на Собранието продолжува и нема назнаки дали и кога би можела да заврши. За начинот на кој претседавачот Трајко Вељаноски ја води седницата, но и пошироко за политичката состојба во „360 степени“ зборува поранешниот претседател на Собранието и министер, Никола Поповски.