360 Степени сезона 4, бр. 63

Автор: Васко Попетревски | на 5.2018 | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М - дебата на тема: „Каде е јазот меѓу Македонија и Грција - во името или во нешто друго“, со учество на:

-Јанис Армаколас, професор на универзитетот „Македонија“ во Солун и истражувач во тинк-тенк организацијата ЕЛИАМЕП;

-Ева Елерајт, директорка на канцеларијата на фондацијата „Фридрих Еберт“ во Македонија;

-Ана Чупеска-Станишковска, доцент на политолошките студии на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје.