360 Степени сезона 4, бр. 62

Автор: Васко Попетревски | пред 12 месеци | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

- „360 Степени“ во Стејт Департментот: кој е ставот на САД за преговорите за името и за јулскиот самит на НАТО;

- Интервју со Јан Бжежински од Атлантскиот совет, висок функционер кај Џорџ Буш и син на Збигњев Бжежински;

- По години на полтронство кон власта, најголемиот синдикат ССМ утре излегува на првомајски протест;

- Сторија за барака бр.16 во градскиот парк во Скопје: нервозата расте со решенијата за данок на имот во март и април;

- Свети Николе - град со најголем број заболени и починати од рак: зошто институциите немаат прецизни податоци;

- Нова „Саботажа“