360 степени сезона 3, емисија 50

на 4.2017 | In depth

Во новото издание на 360 степени:

- Узбекистанец со адреса во Прага најмил една од најголемите прорепубликански компании во САД да лобира за македонски теми. Откриваме како узбекистанско-чешко-американските врски водат до Скопје.

- Поранешниот претседател на Собранието и министер Никола Попоски за блокадата на Собранието.

- Дали во пазувите на Кожуф ќе се отворат рудници за злато? Најавите ги вознемирија еко-активистите.

- Кој го копа македонското злато? Геолошките истражувања во гевгелиско и новиот рудник во струмичко завршуваат на иста адреса во Канада.

- Нова Саботажа.