360 Степени сезона 4, бр. 57

Автор: Васко Попетревски | на 4.2018 | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М - интервју со министерот за надворешни работи, Никола Димитров, за:

-исходот од вчерашната средба во Охрид со шефот на грчката дипломатија, Никос Коциас, и шансите да се стигне до решение за прашањето за името;

-очекувањата од извештајот на Европска комисија за Македонија, кој ќе биде објавен во вторник;

-прекршувањето на странски влијанија и интереси во Македонија.

- Нова „Саботажа“