Најава - 360 Степени сезона 4, бр. 55

пред 12 месеци | Најави

Вечерва (02.04.208) од 22.30 во „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

- фамозната фирма „Ексико“ исплива на површина и во аферата „Актор“;

- како организирираното „терористичко загрозување на уставниот поредок“ остана без организатор и зошто обвинението се ограничува на само 6 часа од 27-ми април;

- од тројцата „свиркачи“ од УБК згрижен е само Зоран Верушевски (советник на премиерот): зошто Ѓорѓи Лазаревски и Ѕвонко Костовски се оставени на улица;

- масовното обложување – забава или зависност во сиромашно општество;

- нова „Саботажа“.