360 Степени сезона 4, бр. 54

Автор: Васко Попетревски | пред 12 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

-јавување од Виена за текот и исходот на преговарачката рунда за името (репортерска екипа на „360 Степени“ е во Австрија);

-дебата во студиото за обвинителниот акт за настаните во Собранието од 27 април минатата година со: Ружица Николовска, адвокатка на обвинетиот Горан Ѓошевски-Леви (шеф на обезбедувањето на Трајко Велјановски), Баса Арифи, универзитетска професорка по казнено право и Сузана Јошевска-Анастасовска, адвокатка;

-нова „Саботажа“