360 Степени сезона 4, бр. 52

Автор: Васко Попетревски | пред 12 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М - интервју со Радмила Шекеринска за:

-посетата на Коѕиас и преговорите за името;

-влијанијата на Русија;

-законот за јазици;

-тезите дека Ахмети работи за Груевски;

-случајот Алмир и оставката на министерот за правда;

-истрагата на СЈО против Ахмети;

- Нова „Саботажа“.