360 Степени сезона 4, бр. 51

Автор: Васко Попетревски | на 3.2018 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

- Каква ќе биде судбината на законот за јазици? Анализа на правните опции

- Владата не открива кој се се пријавил на конкурсот за директори: на огласени места повторно се назначени само вршители на должност

- Зошто лекови на рецепт има само во првите неколку дена од месецот?

- Зошто стоката запленета од царината скапува во магацините;

- Нова „Саботажа“