360 Степени сезона 4, бр. 50

Автор: Васко Попетревски | на 3.2018 | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М - дебата за Законот за употреба на јазиците, за начинот на кој беше усвоен и за најавите од шефот на државата дека нема да го потпише указот за негово прогласување.

Гости:

Владо Поповски - универзитетски професор, поранешен министер и учесник во подготовката на многу легислативни решенија.

Насер Зибери - поранешен министер и пратеник, учесник во многу сензитивни политички преговори и подготовка на закони 

- Нова „Саботажа“