360 Степени сезона 4, бр. 48

Автор: Васко Попетревски | на 3.2018 | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на Алсат-М:

Дебата со Имер Селмани, поранешен министер, пратеник и градоначалник и со Александар Кржаловски, прв извршен директор на МЦМС.

- Kако ќе заврши кризата со законот со јазици - со негово повторно изгласување без да се разгледаат амандманите на ВМРО-ДПМНЕ или со распад на владината коалиција?

- Може ли кризата да ескалира до нови избори или Заев, Мицкоски и Ахмети ќе постигнат договор во последен момент?

Нова „Саботажа“