Најава - 360 Степени сезона 4, бр. 48

пред 11 месеци | Најави

Вечерва (9.3.2018 г.) од 22:30 часот во „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

Kако ќе заврши кризата со законот со јазици - со негово повторно изгласување без да се разгледаат амандманите на ВМРО-ДПМНЕ или со распад на владината коалиција? Може ли кризата да ескалира до нови избори или Заев, Мицкоски и Ахмети ќе постигнат договор „во последен момент“?

Sonte (9.3.2018) në 22:30 në „360 Gradë" në TV Alsat M :

Si do të përfundojë kriza me ligjin e gjuhëve-me votimin e tij të sërishëm pa u shqyrtuar amandamentet e VMRO DPMNE-së, ose me prishjen e koalicionit qeveritar? A mundet kriza të përshkallëzohet me zgjedhje të reja, apo Zaev, Mickovski dhe Ahmeti, do të arrijnë marrëveshje "në moment të fundit"?