360 Степени сезона 4, бр. 47

Автор: Васко Попетревски | на 3.2018 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на Алсат-М:

- Како се избрани новите директори на државни институции?

- Интервју со министерот Дамјан Манчевски каде зборува за изборот и колку бил важен конкурсот

- Каква порака се испраќа со условните казни за поткуп и затајување данок?

- Интервју со британскиот амбасадор Чарлс Гарет

- Легална измама на потрошувачите - институциите не најдоа ништо спорно кај кремот кој ветува дека лечи болки во зглобовите за само 4 дена

- Нова Саботажа